Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inicio  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La mayoría de las actividades y actos que acogen los diferentes espacios físicos de DIXIT son grabados en vídeo y audio para después poder ser consultados en cualquier momento. Estas grabaciones, así como otros archivos multimedia considerados de interés para las peronas usuariass de DIXIT, están en DIXIT TV.

 

Para reproducir correctamente este contenido se recomienda utilizar el navegador Chrome y/o tener instalado el Adobe Flash Player.

 

DIXIT también dispone de un canal propio en YouTube donde podréis encontrar una referencia de cada vídeo. Estas grabaciones sólo están disponibles en catalán.

 

 
 

 
  • Conferencia de Mónica de Castro "Musicoterapia y calidad de vida en el Alzheimer" (17.10.2018)
    La música és una eina amb un gran potencial terapèutic i amb molta utilitat per a la realització d’activitats d’acompanyament per a persones que pateixen un procés de demència. La musicoteràpia pot donar resposta a aquelles necessitats canviants i úniques de les persones grans amb trastorns mentals associats a l’envelliment contribuint a la millora de la seva qualitat de vida. DIXIT Vic va acollir aquesta xerrada en la qual es va definir el concepte de musicoteràpia i es va explicar com la música pot afavorir un procés d’envelliment saludable incidint en aspectes físics, cognitius i psicosocials.