Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Treball, Afers Socials i ...
 
Dimarts, 10 de juliol de 2018

Treball, Afers Socials i Famílies proposa constituir una comissió bilateral sobre l'envelliment a Barcelona

El conseller Chakir el Homrani s'ha reunit amb la tintenta d'alcadia de Drets Socials, Laia Ortiz, per abordar les polítiques socials a la ciutat.


El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, s’han reunit amb la tinenta l’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, per tractar les polítiques socials de la capital catalana. Entre d’altres, s’ha abordat la inversió per a gent gran i la constitució de la comissió bilateral sobre envelliment.

En el decurs de la trobada, el conseller ha anunciat la creació d’una comissió bilateral amb l’Ajuntament sobre l’envelliment que s’ocuparà de dissenyar el model d’atenció i de suports a la gent gran, centrada sempre en la persona, en el seu dret a decidir i d’acord amb un model de proximitat. En aquest sentit, el Departament s’ha compromès a fer una proposta de funcionament de l’organisme.

El conseller ha valorat positivament la reunió i ha destacat que la inversió social de la Generalitat a Barcelona és la més gran feta mai. En aquest sentit, El Homrani ha remarcat que el finançament del Departament de Treball i Afers Socials a l’Ajuntament de Barcelona ha passat dels 44M€ a l’inici de 2016 a 60M€ l’any passat pel que fa a inversió social, un augment del 35% en dos anys.