Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > "El tercer sector social, ...
 
Dijous, 15 d'octubre de 2015

"El tercer sector social, portes endins": una conferència role playing a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

El proper 29 d'octubre, DIXIT organitza una conferència participativa en què se simularan situacions reals (role playing) per explorar els reptes i dilemes que es plantegen a les entitats del tercer sector i els diferents enfocaments de les seves solucions.


Les entitats del tercer sector social han d’afrontar reptes organitzatius específics; no són com la resta d'empreses, però comparteixen elements importants. Tenen, a més, cultures marcades per la història de la seva fundació, per les relacions entres els òrgans de govern i equips directius professionals i també per les fonts de finançament que les sostenen. I, per sobre de tot, hi ha un element clau: es fa difícil establir criteris d’eficàcia i d’eficiència que siguin entesos de la mateixa manera per totes les parts interessades.

La conferència anirà a càrrec de Joan Josep Rotger, soci director de la consultoria social Invenies. És Doctor Enginyer Industrial en Organització d’Empreses i ha estat director de consultoria de diverses empreses. Expert en el desenvolupament organitzacional i les relacions grupals, exerceix de consultor per a diverses entitats del tercer sector, així com per a empreses industrials i de serveis des de 1986.

Data: 29 d'octubre de 2015 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270 (planta 1a.). Barcelona
Inscripció: Acte anul·lat
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials