Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Es reprèn el butlletí DIXIT amb ...
 
Dimarts, 10 de juliol de 2018

Es reprèn el butlletí DIXIT amb l’actualitat de l’àmbit d’afers socials

Aquest nou número inclou una salutació de Chakir El Homrani, conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així com informació sobre el conjunt de mesures per lluitar contra les desigualtats socials o sobre la II Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya, entre d’altres temes d’actualitat.


El butlletí electrònic de DIXIT reprèn la seva publicació quinzenal incloent informació sobre el conjunt de mesures del govern de la Generalitat per lluitar contra les desigualtats socials. A més, aquest nou número també inclou una salutació de Chakir El Homrani, conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així com informació sobre la II Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya, entre d’altres temes d’actualitat. També s’hi destaquen agendes, convocatòries, lectures recomanades o recursos de l’àmbit d’afers socials.

Enllaç al darrer butlletí DIXIT

La subscripció al butlletí DIXIT del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies és gratuïta i es pot fer mitjançant aquest enllaç: gencat.cat/butlletins.