Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > És possible una vida sexual ...
 
Dimecres, 23 de setembre de 2015

És possible una vida sexual plena en persones amb discapacitat? DIXIT organitza una conferència per parlar-ne

El 7 d'octubre, DIXIT repetirà al seu centre ubicat a Barcelona la conferència "Salut sexual en la discapacitat", realitzada a DIXIT Lleida el passat mes de febrer. L'objectiu és donar a conèixer el model d’assistència sexual tant a les associacions com a les entitats que estiguin interessades a traslladar aquest coneixement als seus usuaris i usuàries.


Francesc Granja, president de Tandem Team Barcelona, explicarà la seva experiència personal que el va portar a descobrir un tipus de sexualitat més conscient, on la genitalitat ha perdut el paper protagonista a l'hora de donar i rebre plaer. L’acompanyarà María Clemente, gerent de Tandem Team Barcelona i psicòloga especialitzada en neurorehabilitació.

Des d’aquesta associació s’impulsa i col·labora en projectes encaminats a defensar la diferència i la diversitat en qualsevol domini de l’expressió humana (social, cultural, sexual, laboral i econòmica) amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i diversitat funcional.

Data: 7 d'octubre de 2015 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270 (planta 1a.). Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials