Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nova edició del projecte ...
 
Divendres, 19 de maig de 2017

Nova edició del projecte KNKTA'T de Joventut per fomentar la participació juvenil a través de les TIC

La formació de la Direcció General de Joventut, que ja ha assessorat professionals de 270 municipis catalans, inicia un nou cicle a L'Hospitalet de Llobregat.


La Direcció General de Joventut (DGJ) inicia un nou cicle de la proposta formativa i d’assessorament KNKTA’T per fomentar la participació juvenil a través de les TIC. El projecte consta de cinc sessions formatives adreçades a professionals de joventut de la demarcació de Barcelona que vulguin implantar o millorar, al seu municipi, els processos de participació juvenil a través de les eines 2.0 que permeten les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Amb aquestes sessions no només es pretén millorar la identitat digital i el posicionament a la xarxa dels ajuntaments per tal de millorar la seva comunicació amb els joves, també es vol intensificar la capacitat d’incidència de la gent jove en els afers públics, com és la presa de decisions a l’hora d’orientar les polítiques de joventut.

La proposta KNKTA’T que s’inicia a l’Hospitalet de Llobregat també comptarà amb una sessió d’assessorament personalitzat en cadascun dels municipis participants per tal d’aconseguir o millorar propostes de participació concretes, que posteriorment es posaran en comú amb l’objectiu de compartir experiències entre serveis i àrees de joventut.

Des de la seva posada en marxa el 2013, el programa KNKTA’T de la DGJ ha assessorat un total de 270 municipis catalans a través de la formació de 178 professionals de joventut en 16 cursos, que han inclòs 89 sessions i 105 reunions personalitzades.