Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nou sistema d'inscripció de ...
 
Dimarts, 10 d'octubre de 2017

Nou sistema d'inscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3

La inscripció com a persona voluntària no serà immediata sinó que caldrà fer una preinscripció prèvia per participar al sorteig de les places disponibles.


Nou sistema d'inscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) ha posat en marxa un nou sistema d’inscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3. A partir d'ara la inscripció com a persona voluntària no serà immediata sinó que caldrà fer una preinscripció prèvia per participar al sorteig de les places disponibles. Amb aquest nou sistema es vol donar més opcions a les persones interessades en ser voluntàries a La Marató.

El nou sistema d’inscripció inclou 5 passos:

1. La preinscripció

Totes aquelles persones interessades en ser voluntàries a La Marató podran fer la seva preinscripció del 10 d’octubre de 2017 a les 10 h, fins al 19 d’octubre a les 10 h. La preinscripció podrà fer-se com a particular o com a entitat.

2. El sorteig

Un cop finalitzat el termini de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

3. L’assignació de places

El sistema començarà a assignar places a partir de la persona que tingui el primer número del sorteig i continuarà amb la següent fins arribar a adjudicar totes les places disponibles.

4. Acceptació de la plaça assignada

Una vegada el sistema hagi adjudicat una plaça, la persona rebrà un correu electrònic indicant la plaça assignada, que caldrà acceptar en 72 hores. Si la plaça no es confirma es perdrà i s’adjudicarà a una altra persona.

S'establirà una llista d'espera per a les persones que no obtinguin plaça. La llista d’espera estarà activa fins el 9 de desembre.

5. Formació:

Totes les persones amb la plaça adjudicada definitivament (una vegada acceptada) que vulguin participar a La Marató han de fer una formació prèvia. Aquesta formació es podrà realitzar via presencial o en línia, i garanteix que les persones voluntàries col·laborin de forma efectiva durant l'esdeveniment. I En el cas de no completar la formació, l'organització es reserva el dret a denegar la plaça assignada.