Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nou reconeixement de la ...
 
Dimarts, 07 d'agost de 2018

Nou reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials: Màster universitari en gerontologia i promoció de l’autonomia personal

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha concedit el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials a l’activitat formativa “Màster universitari en gerontologia i promoció de l’autonomia personal”. L’objectiu d’aquesta formació és adquirir plena capacitació professional per a l’aplicació de coneixements, destreses i habilitats pròpies de l’acció social en l’àmbit de la gent gran.


Màster universitari en gerontologia i promoció de l’autonomia personal

La formació està organitzada per la Fundació Pere Tarrés – Facultat d’Educació Social i Treball Social – Universitat Ramon Llull, és de modalitat semipresencial i començarà l’octubre de 2018 i finalitzarà el juny de 2019.

Reconeixement de Formació d'Interès en Serveis Socials

El Departament concedeix el reconeixement de la formació d’interès en serveis socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Per complir amb aquest objectiu, el Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives.

Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya. Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.