Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nou reconeixement de la ...
 
Divendres, 03 d'agost de 2018

Nou reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials: Expert/a universitari en orientació i inserció laboral

Aquest curs, aprofita els 20 anys d’experiència de postgrau, per formar professionals que acompanyen la trajectòria laboral de les persones, orientant i establint vincles entre les necessitats i els objectius sociolaborals de cada persona i els de les organitzacions.


Curs d’expert universitari en orientació i inserció laboral

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha concedit el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials al Curs “Expert/a universitari en orientació i inserció laboral”. El programa formatiu d’aquest curs permet conèixer l’àmbit d’actuació dels professionals de la inserció, la situació actual del mercat laboral, estratègies innovadores per acompanyar en la recerca de feina, alhora que promou el desenvolupament de competències per a l’acompliment de tasques com l’orientació, la formació professional per a l’ocupació, la intermediació laboral o la prospecció d’empreses.

La formació està organitzada per la Fundació Pere Tarrés – Facultat d’Educació Social i Treball Social – Universitat Ramon Llull, és de modalitat semipresencial i començarà l’octubre de 2018 i finalitzarà el febrer de 2019.

 

Reconeixement de Formació d'Interès en Serveis Socials

El Departament concedeix el reconeixement de la formació d’interès en serveis socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Per complir amb aquest objectiu, el Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives.

Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya. Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.