Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nou reconeixement de la ...
 
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Nou reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials: Gestió de conflictes i mediació. Com afrontar una situació de dol

La formació està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i, amb una durada de 4 hores, es portarà a terme el dia 24 de novembre de 2018 a Tortosa.


Com afrontar una situació de dol. Mediació i gestió de conflictes

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha concedit el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials a l’activitat formativa “Gestió de conflictes i mediació. Com afrontar una situació de dol ”.

L’activitat està adreçada a professionals de l’àmbit dels serveis socials amb l’objectiu de facilitar tècniques als professionals per afrontar  i gestionar processos de dol.

La formació està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i, amb una durada de 4 hores, es portarà a terme el dia 24 de novembre de 2018 a Tortosa.

Reconeixement de Formació d'Interès en Serveis Socials

El Departament concedeix el reconeixement de la formació d’interès en serveis socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Per complir amb aquest objectiu, el Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives.

Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya. Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.