Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic tractarà sobre la ...
 
Dijous, 15 d'octubre de 2015

DIXIT Vic tractarà sobre la promoció de les persones amb discapacitat a la conferència "El testimoni de Helen Keller davant la ceguera social"

Helen Keller és coneguda al món sencer per la seva infància. Hi ha pel·lícules i llibres que relaten el seu pas del món de la incomunicació total, a causa de la seva sordceguesa, al món social. El que, però, es desconeix és què va passar amb aquesta nena en la seva edat adulta.


No obstant això, Keller va ser molt coneguda en la seva època per la seva intervenció en el debat públic del seu temps, i ha esdevingut un símbol de com la solidaritat i la consciència del món han de ser part del desenvolupament personal d’una persona que creix sanament en autonomia personal.

En el transcurs de la conferència, que tindrà lloc el 29 d’octubre a les 17 h., Silvia Rumeu, membre del Grupo Investigación Acción Helen Keller, analitzarà a DIXIT Vic, a través de la seva figura, algunes eines que permeten conjugar la promoció de les persones amb discapacitat amb la dimensió política, entesa aquesta com la recerca del bé comú, i no la defensa tan sols dels nostres drets; tot això a través de les arts.

Data: 29 d’octubre de 2015 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Hi col·labora: El Grau en Teràpia Ocupacional de la UVic-UCC i l’Obra Social “la Caixa”