Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic i SÍRIUS VIC ...
 
Dijous, 23 de novembre de 2017

DIXIT Vic i SÍRIUS VIC presenten una conferència sobre l’esport adaptat com a eina de rehabilitació

Actualment és tal l’evolució i el reconeixement de l’esport adaptat com a eina de rehabilitació per a persones amb discapacitat, que les pròpies institucions sanitàries promocionen aquesta pràctica cada cop més sovint. Una mostra és el Camp Spinal H20, una experiència pionera a Catalunya promoguda per l’Hospital Institut Guttmann i la Fundació Sunnaass de Noruega, que va tenir lloc a Barcelona el passat mes de setembre.


Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 13 de desembre  DIXIT Vic i SÍRIUS VIC presenten la conferència “L’esport adaptat com a eina de rehabilitació: el cas del Camp Spinal H2O”, en la qual es parlarà sobre la introducció de l’esport com a eina rehabilitadora per a persones amb lesió medul·lar.

L’acte anirà a càrrec d’Alex Castan, fisioterapeuta i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i Sarah Mir, terapeuta ocupacional, ambdós experts en neurorehabilitació i vinculats professionalment a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann. Els conferenciants explicaran la seva experiència al Camp Spinal H2O, un stage internacional de set dies a Barcelona per a persones amb lesió medul·lar recent on els esports d’aigua van ser el fil conductor. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és aconseguir una major independència funcional dels participants.

 

Data: 13 de desembre de 2017 de les 18 a les 20 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Miquel Martí i Pol, 1. 08500 Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: Centre per a l’Autonomia Personal SÍRIUS VIC i DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials
Hi col·labora: Obra Social “la Caixa”