Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic presenta la ...
 
Dimarts, 31 d'octubre de 2017

DIXIT Vic presenta la conferència “Què fer davant de situacions de violència masclista?”

Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el col·lectiu feminista Adona’t Vic amb la col·laboració de l’Oficina VicDones-SIAD Osona i DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials, presenten la conferència “Què fer davant de situacions de violència masclista?”. L’acte tindrà lloc el 22 de novembre.


La violència masclista és una realitat a la nostra societat, present en el dia a dia, on tots i totes coneixem o sabem d’alguna dona del nostre entorn que la pateix i, també, homes que l’exerceixen. Sovint, davant d’aquesta situació, no sabem com podem actuar. Durant la ponència, es donaran eines per poder actuar davant de casos propers de violència masclista, sempre respectant la dona i entenent la situació que viu, així com detectant conductes i accions que mantenen aquesta violència a la societat.

La xerrada anirà a càrrec d’Alba Alfageme, psicòloga especialitzada en la intervenció en casos de violència masclista i processos de victimització en diferents entorns, així com en violència sexual, tràfic d’éssers humans i trauma psicològic. Durant la seva trajectòria professional ha desenvolupat polítiques públiques amb perspectiva de gènere, com a coordinadora de la Unitat de Suport a l’Atenció de Víctimes del Departament d’Interior, dissenyant, impulsant i executant plans estratègics en aquest àmbit. També ha participat en projectes de cooperació internacional amb diverses entitats en països com El Salvador, la Índia o el Brasil.

 

Data: 22 de novembre de 2017 a les 19.30 h.
Lloc: Sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. Rambla de Sant Domènec, 24. Vic.
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: Col·lectiu Feminista Adona’t Vic, Oficina del VicDones-SIAD Osona i DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials.