Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic organitzarà la ...
 
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

DIXIT Vic organitzarà la conferència “Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional”

Aquesta xerrada s’emmarca dins dels actes que tindran lloc amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones el 25 de novembre.


El 21 de novembre, DIXIT Vic organitzarà la conferència “Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional”, amb l’objectiu de reflexionar sobre la intervenció socioeducativa i comunitària en la prevenció de la violència de gènere des d’una perspectiva no binària, de diversitat sexual i interseccional, i aportar-hi metodologies i estratègies.

L’acte anirà a càrrec de Desiré Rodrigo, sociòloga especialitzada en gènere, famílies i polítiques socials, que durant la xerrada exposarà com s’aborda la violència de gènere des de la perspectiva de gèneres i la sexualitat i presentarà i analitzarà diferents experiències d’intervenció.

En els darrers anys, Rodrigo ha desenvolupat projectes comunitaris en què ha facilitat i acompanyat processos participatius per a la realització de diagnosis comunitàries, ha dinamitzat espais de participació amb recursos tècnics i ciutadania, i d’intervenció d’espai públic. Actualment és cofundadora i coordinadora de projectes a Lo Relacional, un col·lectiu catalitzador de relacions i pràctiques que transiten entre l’educació, la creació cultural i la dinamització comunitària.

 

Data: 21 de novembre de 18.30 a 20 h.
Lloc: Sala Mercè Torrents. Campus de Miramarges, Edifici C. UVic-UCC. C/ Miquel Martí i Pol, s/n (planta primera soterrani), Vic.
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials, Àrea d’Igualtat de la UVic-UCC, Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la UVic-UCC, CIFE i FETCH de la UVic-UCC, Formació Educació i Gènere “Calidoskopi” de la UVic-UCC i VicDones - SIAD Osona.
Hi col·labora: l’Obra Social “la Caixa”