Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic organitzarà una ...
 
Dimarts, 12 de setembre de 2017

DIXIT Vic organitzarà una conferència sobre l’ús que fan els infants i adolescents de l’entorn digital

El 4 d’octubre, DIXIT Vic presentarà la conferència “L'impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves: oportunitats i riscos” en la que s’exposaran i es debatran els diferents aspectes vinculats a l’ús que els infants i adolescents fan de l’entorn digital.


Durant la xerrada es tractaran temes com la quantitat d’hores que passen al davant del mòbil, l’ordinador o qualsevol altre dispositiu, el contingut dels missatges, les relacions que hi estableixen i les problemàtiques més comunes. L’objectiu de la xerrada és orientar a les famílies i referents pel què fa als usos de les xarxes socials, dispositius mòbils, videojocs i de les pantalles.

L’acte anirà a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg especialitzat en l’atenció als adolescents i joves, sobretot pel què fa a la prevenció en el consum de drogues i usos d’Internet, xarxes socials i altres pantalles. Al llarg de la sessió aportarà pautes per fomentar l’ús responsable, sensat i constructiu de les TIC, i donarà una visió positiva i crítica.

Data: 4 d’octubre de 2017 de les 19 a les 20.30h.
Lloc: Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC.C/ Perot Rocaguinarda, 17, 08500, Vic – Masia Torre dels Frares
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials
Hi col·labora: Obra Social “la Caixa”, Osona amb la Salut Mental i la Càtedra Tic Salut de la UVic-UCC