Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic organitza una ...
 
Dilluns, 12 de març de 2018

DIXIT Vic organitza una conferència sobre el model d’atenció gerontològica centrat en la persona i la gestió per competències

El 4 d’abril, DIXIT Vic presentarà la conferència “El model d’atenció gerontològica centrat en la persona i la gestió de persones”, en la qual es donarà a conèixer el model d’atenció a la gent gran que està aplicant l’empresa d’acció social SUMAR.


Durant l’acte es presentarà el projecte pioner "Tu decideixes com vols envellir", basat en el model d’atenció gerontològica centrat en la persona. L’objectiu d’aquest programa és generar models d’intervenció que permetin a la gent gran envellir tal i com han viscut, i que mantinguin el seu projecte de vida sense perdre autonomia, llibertat, ni la dignitat. En el marc del projecte es parlarà de la primera unitat de convivència catalana, ubicada a Sant Hilari Sacalm. 

Al llarg de la xerrada també es parlarà sobre un dels elements clau en la implantació d’aquest model: el sistema de gestió de persones. És una eina de gestió del talent i d’acompanyament que permet el desenvolupament i la millora professional mitjançant la promoció d’habilitats personals i professionals.

L’acte anirà a càrrec de dos membres de SUMAR: Gabriel Llagostera, director de l’Àrea de Gestió de Persones i Organització, i Elisenda Serra, terapeuta ocupacional i coordinadora tècnica de centres d’atenció a persones grans.

 

Data: 4 d’abril d’11 a 13h.
Lloc: Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC. C/ Perot Rocaguinarda, 17, 08500, Vic – Masia Torre dels Frares
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials
Hi col·labora: Grau en Teràpia Ocupacional de la UVic-UCC i Obra Social “la Caixa”