Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic i el grup de recerca ...
 
Dimecres, 23 de setembre de 2015

DIXIT Vic i el grup de recerca SaMIS organitzen una conferència amb motiu dels actes pel Dia Mundial de la Salut Mental a Osona 2015

El 20 d’octubre, DIXIT Vic amb la col·laboració del grup de Recerca Salut Mental i Innovació Social (SaMIS) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya organitza la conferència “Conductes de risc a l’adolescència”.


L’adolescència és l’etapa de la vida en què es practiquen més conductes de risc, com ara el consum d’alcohol i drogues, la conducció temerària, dietes alimentàries restrictives, sexe imprudent, actituds violentes, entre d’altres. Aquestes conductes preocupen les famílies i  educadors i sovint creen una alarma social. Però, per què es produeix aquest fenomen?

Josep Toro, doctor en Medicina, psiquiatre i director del Màster en Psiquiatria i Psicologia clínica de la infància i l’adolescència de la Universitat de Barcelona, explicarà quins són els diversos factors que conflueixen perquè es produeixin aquestes conductes de risc i què podem fer per prevenir-les.

Data: 20 d’octubre de 2015 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials i el  Grup de Recerca Salut Mental i Innovació Social (SaMIS) de la UVic-UCC. Hi col·labora: L’Obra Social “la Caixa”