Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT i el TSCAT organitzen la ...
 
Dimecres, 29 de novembre de 2017

DIXIT i el TSCAT organitzen la conferència “Mediació comunitària, una eina per la millora de la convivència”

La mediació comunitària és un tipus de resolució alternativa de conflictes que té com a principal objectiu la bona convivència entre persones dins d'una comunitat.


El 13 de desembre, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) organitzaran la conferència “Mediació comunitària, una eina per a la millora de la convivència”, en la qual es definiran els objectius principals d’aquesta pràctica, quin és el seu marc normatiu, com s’implementa i quins conflictes atén, entre altres aspectes. L’acte tindrà lloc a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall.

Durant la xerrada, que tindrà caràcter participatiu, s’exposaran casos pràctics reals que ajudaran a crear un marc de coneixement compartit i facilitaran l’assimilació del contingut exposat.

La conferència anirà a càrrec d’Eva Noguera, que és mediadora i treballadora social. Actualment, fa de mediadora de conflictes de tipus comunitari, familiar i organitzacional en l’àmbit públic i el privat. Noguera és formadora en mediació i gestió de conflictes, i és la fundadora i directora d’EsMediacio, entitat que presta serveis de gestió alternativa de conflictes.


Data:
13 de desembre de 2017, de 17 a 18.30 h.
Lloc: c/ Bernat Boades, 68. 17005. Girona
Inscripció: cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT).