Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT publica la <em>Guia ...
 
Dimecres, 10 de maig de 2017

DIXIT publica la Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre l’educació social a Catalunya

Aquesta publicació té l’objectiu d’orientar i acompanyar els professionals, docents i estudiants de l’àmbit de l’acció social a Catalunya en el seu desenvolupament professional, laboral o acadèmic.


DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials acaba de publicar la Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre l’educació social a Catalunya, que neix amb l’objectiu d’orientar i acompanyar els professionals, docents i estudiants de l’àmbit de l’acció social a Catalunya en el seu desenvolupament professional, laboral o acadèmic. Es tracta d’una útil selecció de fonts d’informació, entitats de referència i recursos documentals a l’entorn de l’educació social que posa en valor aquesta disciplina.

En el document s’hi pot trobar una primera secció amb definicions dels principals termes vinculats a la professió que estableixen un marc de referència. També hi ha informació sobre els diferents estudis vinculats a l’educació social, informació sobre bases de dades, centres de documentació especialitzats i diferents fonts de documentació de referència, així com bibliografia especialitzada i material audiovisual, entre d’altres recursos d’interès. A més, gran part de la informació està disponible en línia.