Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT programa una conferència ...
 
Dimecres, 24 de gener de 2018

DIXIT programa una conferència sobre la reminiscència com a eina d’intervenció en persones amb deteriorament cognitiu

El 15 de febrer DIXIT presentarà la conferència “La reminiscència com a eina de comunicació, acompanyament i vinculació amb les persones amb deteriorament cognitiu”.


La pèrdua o el deteriorament de les capacitats cognitives, generalment porta associades dificultats comunicatives. És per aquest motiu que els professionals i familiars que acompanyen i treballen amb les persones afectades, han de buscar eines i actituds que els ajudin a trobar punts de relació, connexió i vinculació.

Durant la xerrada es presentarà la reminiscència, una eina d’apropament i intervenció, que s’allunya de la vessant més assistencial, i que permet treballar des de la proximitat i la base de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP), fomentant una vinculació, basada en l’evocació dels records i la narració d’aquests.

L’acte anirà a càrrec de la treballadora social Duna Ulsamer, formada en Dementia Care Mapping a Barcelona i formadora i col·laboradora en projectes de Reminiscència, Atenció Centrada en la Persona i Validació de l'entitat Alzheimer Catalunya.

 

Data: 15 de febrer de 2018 de 17 a 18.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials