Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT programa la conferència ...
 
Dimecres, 04 d'octubre de 2017

DIXIT programa la conferència "La gestió de la comunicació virtual de les entitats (estratègia de comunicació en xarxes socials)"

Les xarxes socials són una eina d’utilitat per a les entitats socials: els permeten relacionar-se i dialogar amb la comunitat i adreçar els seus missatges a un gran públic. Però malgrat representar una gran oportunitat de comunicació, aquestes eines presenten riscos i reptes que requereixen d’una estratègia i del coneixement d’unes tècniques per a que realment siguin efectives.


El 26 d’octubre, DIXIT acollirà la conferència “La gestió de la comunicació virtual de les entitats (estratègia de comunicació en xarxes socials)” en la qual s’exposarà com les xarxes socials poden potenciar l’estratègia de comunicació de les entitats socials. Es donaran les claus per saber quina és la plataforma més adient segons el tipus d’organització i com treure’n el màxim rendiment.

La xerrada anirà a càrrec d’Isabel Vergara, llicenciada en Periodisme, màster en Gabinets de Comunicació i Postgrau en captació de Fons (fund-raising), que es dedica a la gestió de la comunicació corporativa d’administracions i entitats del tercer sector. Vergara, que actualment és la directora de comunicació de la Fundació Pere Tarrés, també explicarà com gestionar una crisi de comunicació a les xarxes.

Data: 26 d’octubre de 2017 de 17 a 18.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i Fundació Pere Tarrés