Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT organitzarà una ...
 
Dimarts, 29 de maig de 2018

DIXIT organitzarà una conferència de l’actor Fermí Casado sobre la importància de saber parlar en públic a l’entorn professional de l’àmbit d’afers socials

La comunicació és una de les activitats que més temps ocupa a les nostres vides i, per tant, tots tenim experiència en aquest camp. Però, a la vegada, la nostra cultura té una mancança alhora de comunicar davant d’un auditori.


El 22 de juny, DIXIT organitzarà la conferència “La comunicació en l’entorn professional: eines, històries i emocions”, en la qual Fermí Casado, actor i autor teatral, mostrarà com la tècnica de l’actor pot ajudar a millorar les nostres presentacions en públic i a saber comunicar millor en la nostra vida personal i professional.

A través de la seva experiència, Casado explicarà quines són les eines de comunicació de què disposem i com podem fer-les servir en benefici del nostre missatge. També valorarà el poder que tenen les històries i les tècniques de relat a l’hora d’establir una connexió emocional amb els interlocutors.

Fermí Casado és actor i autor teatral amb més de 20 anys de trajectòria professional en el teatre i en la televisió, on ha treballat a sèries com Estació d’Enllaç, Psico-Exprés o El Cor de la Ciutat, entre d’altres. Des de 2011 combina aquesta activitat amb la formació per a professionals basada en una metodologia especialitzada en l’aplicació de les tècniques teatrals en la comunicació en públic.

 

Data: 22 de juny de 2018, de les 12 a les 13.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials