Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT organitza dues edicions ...
 
Dimarts, 13 de febrer de 2018

DIXIT organitza dues edicions de la conferència "Posem en joc les emocions del professional d’ajuda!"

Els professionals de l’àmbit d’afers socials utilitzen la pròpia persona com a instrument i com a suport per crear l’espai relacional amb la família, persona o grup al que acompanyen. Les emocions són inherents a l’ésser humà i en condicionen la racionalitat. Per tant, el resultat d’una intervenció d’ajuda depèn de com s’utilitzin aquestes emocions.


Els dies 8 i 16 de març, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i DIXIT Tarragona duran a terme, respectivament, la conferència "Posem en joc les emocions del professional d’ajuda!", per posar de manifest com és d’important la presa de consciència de les pròpies emocions per part dels professionals de la intervenció social en la pràctica diària.

L’acte anirà a càrrec d’Anna Viñas, diplomada en educació social, llicenciada en psicopedagogia, postgrau en Expert en Intervencions Multifamiliars i màster en Teràpia Familiar pel Centre d’Estudis Sistèmics de Girona - Hospital de Sant Pau. Viñas mostrarà com el fet de posar en joc aspectes com les creences o les emocions permet fer un bon ús dels propis aspectes relacionals i, alhora, protegir-se de la desmotivació i del desgast professional.

 

 

Dates i llocs:

  • 8 de març de 2018 de 17 a 18.30 h. a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials (Passeig del Taulat, 266-270. 1a. Planta. Barcelona).
  • 16 de març de 2018 de 12 a 13.30 h. a l’Aula de formació dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona (Avinguda Andorra, 9. Tarragona).


Inscripció

  • Per assistir a la conferència de Barcelona, cal emplenar el següent formulari
  • Per assistir a la conferència de Tarragona, cal emplenar el següent formulari


Organització
: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.