Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida reprèn el seu ...
 
Dimarts, 05 de setembre de 2017

DIXIT Lleida reprèn el seu cicle d’activitats 2017

El mes d’octubre DIXIT Lleida reprendrà el seu programa anual d’activitats amb la presentació del projecte Agorat’s a càrrec dels treballadors socials Toni Moya, Ismael González, Alba Pirla i Montse Bertran.


El cicle, que s’estendrà fins al mes de desembre, també acollirà conferències sobre altres temes relacionats amb l’àmbit d’afers socials com la hiperpaternitat -un nou model de criança que es caracteritza per l’actitud sobreprotectora dels pares-; la intervenció assistida amb cavalls o el talent de la gent gran.

El programa previst al llarg d'aquests quatre últims mesos de l'any inclou les següents conferències:

  • 1 de desembre
    El talent de la gent gran
    Maria Jesús Comellas
    . Doctora en psicologia i professora emèrita del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat de Barcelona.

 

DIXIT Lleida va néixer l’any 2014 amb l’objectiu d’obrir canals de participació de la xarxa de professionals i esdevenir un punt de referència en la interacció amb les entitats i les persones de les Terres de Ponent que són agents actius en la difusió, l’intercanvi i la creació de coneixement.

Com a novetat i amb la finalitat de facilitar a tots els professionals de l’Alt Pirineu l’accés a aquestes conferències, des d’aquest semestre s’ofereix el servei de videoconferència per aquelles activitats programades a la Diputació de Lleida.

De setembre a desembre de 2017, els centres DIXIT de Barcelona, Girona, Vic i Tarragona també continuaran programant actes i conferències que s'aniran donant a conèixer properament.