Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida organitza la ...
 
Dimarts, 05 de setembre de 2017

DIXIT Lleida organitza la presentació del projecte Agorat’s

Es tracta d’una plataforma de professionals de l’àmbit de l’acció social de les comarques lleidatanes que promou l’intercanvi i la generació de coneixement per enfortir i enriquir la intervenció social mitjançant noves vies de comunicació.


DIXIT Lleida organitza la presentació del projecte Agorat’s

El 6 d’octubre DIXIT Lleida organitza la presentació del projecte Agorat’s, un espai de coneixement i debat on es poden establir canals de relació entre professionals interessats a participar en projectes i programes socials.

L’acte anirà a càrrec de:

- Toni Moya: treballador social, mediador i assessor d’immigració al centre d’informació de treballadors estrangers de Comissions Obreres (CCOO). Actualment és professor al Grau de Treball Social a la Universitat de Lleida (UdL).
- Ismael González: treballador social, diplomat en Relacions Laborals, màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional i postgrau en Comunicació Digital per a la Transformació Social. Actualment és delegat de l’Àrea de Suport al Jove Tutelat i Extutelat.
- Alba Pirla: treballadora social, cap de la unitat d’inclusió de l’Ajuntament de Lleida, coordinadora de l’àrea d’atenció a persones sense llar i professora associada al Grau de Treball Social de la UdL.
- Montse Bertran: treballadora social amb estudis en mediació i resolució de conflictes en col·lectius de risc d’exclusió social. Des de fa anys està vinculada al sector de serveis i recursos adreçats a persones amb discapacitat.

Data: 6 d’octubre de 2017 de 12 a 14 h.
Lloc: Sala d’actes de la Diputació de Lleida: c. del Carme, 26. Lleida
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Lleida