Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida organitza la ...
 
Dimecres, 05 de setembre de 2018

DIXIT Lleida organitza la conferència "Soledat en la vellesa: el soroll del silenci"

Un buit al pit, un silenci que té soroll o és com una malaltia. Aquestes són algunes de les descripcions que fan de la seva situació les persones grans que se senten soles. Durant l’envelliment es poden donar diferents esdeveniments que poden portar a les persones a una situació de soledat no desitjada, de la qual se’n poden derivar múltiples conseqüències en diferents àrees com el benestar psicològic, la participació social o la salut física.


El 28 de setembre DIXIT Lleida organitzarà la conferència “Soledat en la vellesa: el soroll del silenci”, en la qual es donaran a conèixer alguns dels principals temes analitzats des de L’Observatori de la Soledat. Aquesta iniciativa de l’entitat de voluntariat Amics de la Gent Gran, té l’objectiu d’esdevenir una plataforma d'anàlisi i un espai d'observació per donar notorietat al fenomen complex de la soledat en la gent gran. Durant la xerrada també es presentaran les solucions que s’aporten des de la societat per resoldre aquesta problemàtica.

L’acte anirà a càrrec de Montserrat Celdrán, psicòloga gerontòloga i integrant de la junta gestora de l’entitat Amics de la Gent Gran.

 

Data: 28 de setembre de 2018 de de 12 a 13.30h.
Lloc: Sala d’actes de la Diputació de Lleida: c. del Carme, 26. Lleida
Inscripció:
les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Lleida