Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida organitza la ...
 
Dimarts, 12 de gener de 2016

DIXIT Lleida organitza la conferència "Intervenció en violència masclista des d’un recurs especialitzat. Experiències i reptes de futur"

DIXIT Lleida acollirà la conferència “Intervenció en violència masclista des d’un recurs especialitzat. Experiències i reptes de futur”, on es donarà a conèixer el treball interdisciplinari (social, jurídic i terapèutic) en violència masclista per poder parlar de la recuperació de les dones que han patit o pateixen violència masclista i dels seus fills i filles.


S’exposaran els reptes de futur en el marc de tres eixos d’intervenció en violència masclista: l’atenció directa, el treball en xarxa i la prevenció i sensibilització comunitària.

Aquesta presentació anirà a càrrec de Cristina Vidal, directora del Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Vidal és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en psicologia clínica i de la salut. També és membre fundadora del grup d’intervenció en violència masclista de la Secció Dona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Data: 26 de febrer  de 2016 de 12 a 14 h.
Lloc: Biblioteca dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida. Av. del Segre, 5. Lleida  
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Lleida