Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida organitza la ...
 
Dilluns, 21 de setembre de 2015

DIXIT Lleida organitza la conferència "L’educació sexual entre els joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?"

DIXIT Lleida oferirà la conferència "L’educació sexual entre els joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?" amb l’objectiu d’emmarcar el treball en la salut sexual en una visió pluridimensional de la sexualitat que inclogui també aspectes relacionats amb el plaer i amb les emocions i els sentiments i, sobretot, defugir la imatge tan negativa que moltes de les propostes existents ofereixen sobre la sexualitat. L’acte anirà a càrrec de David Paricio i Sònia Notario.


Paricio és treballador social, antropòleg i amb experiència en el camp de la prevenció de les drogues i atenció a persones afectades en l’àmbit de les comunitats terapèutiques. El 1996 va començar a treballar en la prevenció del VIH/sida des de l'entitat SIDA STUDI, de la qual n'és director des de l'any 2001. Va ser professor associat al Departament de Treball Social de la Universitat de Barcelona.

Sònia Notario és educadora social, té experiència en l’àmbit de la salut mental i actualment treballa a l’Associació Antisidade Lleida i a Salut i família. Forma part de l‘equip de promoció de la salut de l’entitat fent tallers sobre sexualitat positiva i prevenció de conductes de risc relacionades amb l’ús i l’abús de drogues als instituts de secundària de la demarcació de Lleida.

Data: 8 d’octubre de 2015 a les 12 h.
Lloc: Biblioteca dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida. Av. del Segre, 5. Lleida  
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Lleida