Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida dona el tret de ...
 
Dimecres, 17 de gener de 2018

DIXIT Lleida dona el tret de sortida al seu cicle anual d'activitats

Les conferències es retransmetran per servei d’streaming i es podran visualitzar en temps real des dels consells comarcals de les terres de ponent.


DIXIT Lleida enceta un nou cicle d’activitats que s’estendrà fins al mes de desembre. Durant el primer semestre s’organitzaran conferències i presentacions sobre temes com la mediació, l’islam, l’impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves o el trauma en infants vulnerables, entre altres temes. Les ponències es retransmetran en servei d’streaming i es podran visualitzar en temps real des dels consells comarcals de Lleida. La captura d’aquests vídeos es podrà recuperar després a DIXIT TV.

DIXIT Lleida va néixer fa tres anys amb l’objectiu d’obrir canals de participació i de generació de coneixement a la xarxa de professionals i d'entitats de les Terres de Ponent. Un dels eixos principals de l’activitat de DIXIT Lleida és el seu cicle estable d’actes.

El programa previst al llarg del primer semestre de l'any inclou les següents conferències i presentacions:


Durant el 2017 els centres DIXIT de Barcelona, Girona, Vic i Tarragona també continuaran programant actes i conferències que es donaran a conèixer properament.