Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida organitzarà una ...
 
Dimecres, 17 de gener de 2018

DIXIT Lleida organitzarà una conferència sobre l’ús que fan els infants i adolescents de l’entorn digital

El 20 d’abril, DIXIT Lleida presentarà la conferència “L'impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves: oportunitats i riscos” en la que s’exposaran i es debatran els diferents aspectes vinculats a l’ús que els infants i adolescents fan de l’entorn digital.


Durant la xerrada es tractaran temes com la quantitat d’hores que passen al davant del mòbil, l’ordinador o qualsevol altre dispositiu, el contingut dels missatges, les relacions que hi estableixen i les problemàtiques més comunes. L’objectiu de la xerrada és orientar a les famílies i referents pel què fa als usos de les xarxes socials, dispositius mòbils, videojocs i de les pantalles.

L’acte anirà a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg especialitzat en l’atenció als adolescents i joves, sobretot pel que fa a la prevenció en el consum de drogues i usos d’Internet, xarxes socials i altres pantalles. Al llarg de la sessió aportarà pautes per fomentar l’ús responsable, sensat i constructiu de les TIC, i donarà una visió positiva i crítica.

 

Data: 20 d’abril de 2018 de 12 a 13.30 h.  
Lloc: Aula Magna de l'Institut d’Estudis Ilerdencs. Plaça Catedral s/n. Lleida
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Lleida