Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > La conferència "El repte ...
 
Dimarts, 17 de gener de 2017

La conferència "El repte d’entrenar les famílies en competències parentals" arriba a DIXIT Lleida

Sovint, les famílies es troben amb dificultats relacionades amb la parentalitat, com ara la manca de comunicació amb els fills adolescents, l’establiment de límits o l’exercici d’autoritat. Per tal d'abordar aquestes necessitats familiars, sorgeixen noves propostes i estratègies de dinàmiques i patrons intrafamiliars.


L’objectiu d'aquesta conferència és promoure la necessitat de l’entrenament en capacitació parental en el treball dels professionals de la intervenció social.

La conferència anirà a càrrec de David Montejo, que presentarà les qüestions principals sobre la capacitat i les competències parentals i analitzarà algunes de les dificultats típiques amb què es troben les famílies per donar les claus sobre com fer-les front.

David Montejo és pedagog i educador social. Té vint anys d’experiència desenvolupant projectes educatius relacionats amb infància i família, tutoria, i educació no formal. Actualment és director d’un CRAE i coach especialitzat en joves, professionals de l’educació social i supervisió d’equips.

La conferència s'adreça a professionals de la intervenció social i socioeducativa, especialment a aquells relacionats amb la intervenció familiar, però també a famílies i a qualsevol persona interessada en la matèria.

 

Data: 5 de maig de 2017 de 12 a 14h.
Lloc: Sala d’actes de la Diputació de Lleida. C/ del Carme, 26. Lleida
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari. Aforament complet
Organitza: DIXIT Lleida