Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Lleida acull una edició ...
 
Dimarts, 05 de setembre de 2017

DIXIT Lleida acull una edició de la conferència “Hiperpaternitat: del model de criança 'moble' al model 'altar'”

En una societat cada vegada més incerta i competitiva, els infants s’han convertit en un nou símbol d’estatus i els pares hi dediquen tota mena d’esforços per transformar les criatures en “superfills”. Els nens i nenes es converteixen en una mena de producte en un procés que implica una important inversió econòmica i d’esforços.


El 27 d’octubre, DIXIT Lleida presentarà la conferència “Hiperpaternitat: del model de criança moble al model altar”. Durant la xerrada es reflexionarà sobre aquest model de criança habitual a Occident entre les classes mitjanes i altes. La hiperpaternitat té l’origen als Estats Units d’Amèrica i es caracteritza per l’actitud dels pares sobreprotectors en excés que solucionen per sistema els problemes dels fills, als quals sotmeten a una supervisió constant.

L’acte anirà a càrrec d’Eva Millet, periodista i autora del llibre Hiperpaternidad (editorial Plataforma), que parlarà sobre les causes, característiques i conseqüències d’aquest tipus de criança, els tipus d’hiperpares i com posar-hi fre.

Data: 27 d’octubre de 12 a 14h.
Lloc: Sala d’actes de la Diputació de Lleida: c. del Carme, 26. Lleida
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Lleida