Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT elabora un dossier ...
 
Dijous, 06 de juliol de 2017

DIXIT elabora un dossier temàtic sobre l’atenció integrada social i sanitària

Amb motiu de la celebració d’Inclusió.cat, I Congrés de l’Acció Social, que té lloc els dies 6 i 7 de juliol a Vic, i que se centra en l’atenció integrada social i sanitària des dels serveis socials, DIXIT ha publicat un dossier temàtic amb documentació de referència, recursos diversos i webs d’interès per conèixer l’atenció integrada social i sanitària i aprofundir-hi.


L’actual crisi del model econòmic i una població cada cop més envellida, fan necessaris uns serveis integrats, coordinats i eficients on l’atenció integrada social i sanitària sigui una prioritat per poder atendre les persones amb problemes de salut crònics i en situacions socials adverses de diferent tipologia.

A Catalunya, el Pla interdepartamental d’atenció i interacció social i sanitària (PIAISS) té la missió de promoure i participar en la transformació del model d’atenció social i sanitària, a fi de garantir una atenció integrada i centrada en les persones, capaç de donar resposta a les seves necessitats. El Pla defineix un model assistencial centrat en les persones, que implica la interacció dels serveis sanitaris i socials des de la col·laboració entre els departaments implicats.