Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT i DIXIT Girona acolliran ...
 
Dimarts, 24 d'octubre de 2017

DIXIT i DIXIT Girona acolliran una conferència sobre el dret a vot de les persones amb discapacitat intel·lectual

El sufragi universal es defineix com el dret a vot de tota persona adulta independentment de la seva raça, sexe, creences o condició social. Però quines garanties tenen les persones amb discapacitat intel·lectual per exercir aquest dret? Quin és el marc legal actual que els hi dona cobertura?


DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i DIXIT Girona Centre de Documentació Marià Casadevall acolliran les dues edicions de la conferència “El dret de sufragi de les persones amb discapacitat intel·lectual”, en les quals es debatrà sobre els drets i les voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual davant el dret a vot.

La xerrada, organitzada conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés, també tractarà altres aspectes com el paper que hi juga l’entorn social i familiar, el dret de vot com a dret personal, secret i directe o quines necessitats judicials requereixen les persones amb discapacitat intel·lectual i amb la capacitat modificada.

Les sessions aniran a càrrec d’Antonio Manuel Ferrer Lorenzo, advocat de la Som- Fundació Catalana Tutelar, entitat sense ànim de lucre que defensa els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialment.

Dates i llocs:

  • 23 de novembre de 2017 a les 17 h. a DIXIT. Serveis centrals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270. 1a. planta).
  • 30 de novembre de 2017 a les 17 h. a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, carrer Bernat Boades, 68, 17005, Girona. 

Inscripció:

  • Per assistir a la conferència de Barcelona, cal emplenar el següent formulari
  • Per assistir a la conferència de Girona, cal emplenar el següent formulari

Organitzen: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i la Fundació Pere Tarrés.