Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT acollirà la conferència ...
 
Dimarts, 27 de març de 2018

DIXIT acollirà la conferència de Xesco Espar "Quatre estratègies per mirar el futur amb optimisme"

Vivim en una societat que tendeix a desenfocar les persones i a centrar l’atenció en allò que genera estats d’ànims negatius. Els professionals d’afers socials han de mantenir prou autodisciplina per a centrar-se en els aspectes que els puguin generar un estat emocional positiu.


El 19 d’abril, DIXIT oferirà la conferència “Quatre estratègies per mirar el futur amb optimisme”, en la qual Xesco Espar, professor universitari i exentrenador d’handbol del FC Barcelona, donarà la seva visió de com enfocar els reptes de manera positiva.

Durant la xerrada, s’analitzaran les possibilitats de les quals poden disposar els professionals d’afers socials per afrontar el futur amb optimisme a partir de quatre estratègies: l’emoció, el creixement personal, el treball en equip i la capacitat d’influir positivament en altres persones.

Xesco Espar és llicenciat en Ciències de l'Educació Física en el INEFC de Barcelona i ha estat vinculat a l'equip tècnic de la secció d’handbol del FC Barcelona durant molts anys. Del seu palmarès destaca la Copa d’Europa que va aconseguir la temporada 2004-05 en què es va fer càrrec del primer equip. Espar ha fet de la seva capacitat de comunicació una eina per transportar a la societat un missatge d'inspiració perquè les persones creguin més en elles mateixes.

 

Data: 19 d’abril de 2018 de 17 a 18.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials