Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT organitza la conferència ...
 
Dimarts, 11 d'abril de 2017

DIXIT organitza la conferència "El suport als joves extutelats. Què els cal i què els podem oferir?"

A Catalunya hi ha infants i joves que, per situacions familiars difícils, han de viure sota la tutela de la Generalitat fins els 18 anys quan s’han d’emancipar per força. L’administració i les entitats socials acompanyen el col·lectiu de joves extutelats amb ajuts econòmics, habitatges tutelats i suport educatiu i emocional per a que puguin fer front a un procés tan complex en la seva situació.


El 18 de maig, DIXIT oferirà la conferència "El suport als joves extutelats. Què els cal i què els podem oferir?", on des de l'Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats (ASJET) de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) s’explicarà amb quins criteris i amb quins mitjans es planteja el suport als i les joves extutelats.

L’acte anirà càrrec de Francesc Xavier Balagué Gea, llicenciat en Pedagogia i cap de l’ASJET, i Eduard Hernandez Ubide, llicenciat en Psicologia i coordinador tècnic de l’ASJET, que faran una descripció del col·lectiu de joves extutelats de Catalunya, quines necessitats presenten, quines són les seves aspiracions i quines mancances i potencialitats tenen.

 

Data: 18 de maig de 17 a 18.30h
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials