Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT oferirà una conferència ...
 
Dimarts, 10 d'abril de 2018

DIXIT oferirà una conferència sobre la mediació com a eina de millora de les relacions humanes i socials

La mediació es regeix pels principis bàsics de voluntarietat, confidencialitat, imparcialitat i neutralitat amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre les persones perquè gestionin per elles mateixes una solució dels conflictes que els afecten.


El 3 de maig, DIXIT oferirà la conferència "La mediació: eina de millora de les relacions humanes i socials", en la qual es presentarà aquesta pràctica professional com a instrument per afavorir l’entesa i el diàleg entre les persones.

L’objectiu de la conferència és transmetre els punts més forts de la mediació en els àmbits familiar, comunitari i social, també s’analitzaran els beneficis. Es mostrarà el marc legal de la mediació a Catalunya, les vies i formes de derivació, i el rol del professional de la mediació. D’altra banda, es tractaran les diferències entre el procediment judicial i l’arbitral respecte a la mediació i altres sistemes de gestió de conflictes.

La xerrada anirà a càrrec de Javier Wilhelm, llicenciat en psicologia, màster en mediació i director del màster en Mediació Professional de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Data: 3 de maig de 2018 de 17 a 18.30 h.
Lloc: Sala d’actes de l’edifici del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 2a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials