Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Màrius Serra torna a DIXIT amb ...
 
Dimecres, 09 de maig de 2018

Màrius Serra torna a DIXIT amb la conferència "Canviar la manera de mirar"

L’escriptor i periodista exposarà el canvi de mirada que suposa conviure amb una persona amb paràlisi cerebral a partir de l’experiència personal al costat del seu fill Llullu.


L’1 de juny, DIXIT organitzarà la conferència "Canviar la manera de mirar", en la qual Màrius Serra exposarà el canvi de mirada que suposa conviure amb una persona amb paràlisi cerebral a partir de l’experiència personal al costat del seu fill Llullu. L’escriptor i periodista explicarà el seu punt de vista a partir de diversos exemples viscuts, els compararà amb la rica diversitat que comporta l’aplicació del pensament lateral en l’àmbit de la creativitat i, finalment, interactuarà amb el públic proposant diversos enigmes verbals creats a partir d’aquest mètode.

Màrius Serra va visitar DIXIT el gener de 2009, quan va oferir la conferència "Escriure amb tinta visible de nens invisibles" per reflexionar al voltant de les pluridiscapacitats arrel de la publicació de “Quiet”, llibre on també explicava la vida diària del seu fill nascut amb una greu encefalopatia.

Serra és llicenciat en filologia anglesa per la Universitat de Barcelona i, a banda de ser escriptor i periodista, és autor de mots encreuats, traductor de l'anglès i un estudiós i col·leccionista d'enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística.

 

Data: 1 de juny de 2018, de les 12 a les 13.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials (Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona)
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials