Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT acull una conferència ...
 
Dimecres, 17 de maig de 2017

DIXIT acull una conferència sobre la hiperpaternitat

En una societat cada vegada més incerta i competitiva, els infants s’han convertit en un nou símbol d’estatus i els pares hi dediquen tota mena d’esforços per transformar les criatures en “superfills”. Els nens i nenes es converteixen en una mena de producte en un procés que implica una important inversió econòmica i d’esforços.


El 15 de juny, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials presentarà la conferència “Hiperpaternitat: del model de criança moble al model altar”. Durant la xerrada es reflexionarà sobre aquest model de criança habitual a Occident entre les classes mitjanes i altes. La hiperpaternitat té l’origen als Estats Units d’Amèrica i es caracteritza per l’actitud dels pares sobreprotectors en excés que solucionen per sistema els problemes dels fills, als quals sotmeten a una supervisió constant.

L’acte anirà a càrrec d’Eva Millet, periodista i autora del llibre Hiperpaternidad (editorial Plataforma), que parlarà sobre les causes, característiques i conseqüències d’aquest tipus de criança, els tipus d’hiperpares i com posar-hi fre.

 

Data: 15 de juny de 13 a 14.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials