Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT organitza la conferència ...
 
Dimecres, 03 de maig de 2017

DIXIT organitza la conferència de Fernando Fantova: “Serveis socials: qüestió de diners?”

El consultor social Fernando Fantova aportarà en aquesta xerrada la seva visió sobre el futur dels serveis socials.


El 31 de maig, DIXIT organitza la conferència “Serveis socials: qüestió de diners?” on Fernando Fantova reflexionarà sobre els reptes de futur dels serveis socials i exposarà el seu parer sobre quines haurien de ser les condicions i les senyes d'identitat d'uns serveis socials universals i com s’haurien de configurar i integrar els serveis socials, les polítiques de garantia d’ingressos i altres polítiques socials en un sistema de benestar avançat.

L’acte anirà a càrrec de Fernando Fantova, que és doctor en Sociologia i Ciències Polítiques, està habilitat com a educador social i és llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia). Ha exercit com a vice-conseller d'Afers Socials al Departament d'Ocupació i Assumptes Socials del Govern Basc i actualment dissenya estratègies d'organitzacions del sector públic i del sector voluntari en l'àmbit de les polítiques de benestar i els programes socials.

 

Data: 31 de maig de 13 a 14.30h
Lloc: Sala d’actes de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. c/ Calàbria, 147. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials