Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Dia de la Internet més segura
 
Dimarts, 06 de febrer de 2018

Dia de la Internet més segura

El 6 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món, enguany amb el lema “Crea, connecta i comparteix amb respecte: una Internet millor comença amb tu”. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre infants i adolescents.


La campanya del SID 2018 ens convida a sumar-nos al moviment global, participar i aprofitar el bo i millor d’Internet per unir a les persones. Aquest moviment va adreçat a infants i joves, pares, mares i tutors, professors, educadors i treballadors socials, i també a empreses i responsables polítics, animant-los a participar de forma activa en la creació d’una Internet millor.

Durant el Dia d’Internet més segura www.saferinternetday.org/ més de 130 països reflexionen i col·laboren en la creació d’una Internet millor. Des del context escolar aquesta reflexió és essencial ja que Internet ofereix un potencial molt positiu relacionat amb l’ús de la tecnologia de forma responsable, respectuosa, crítica i creativa.