Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > S'obre la convocatòria de ...
 
Dimecres, 08 de novembre de 2017

S'obre la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de novembre.


La Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha obert la convocatòria ordinària per concedir subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme, en l'exercici 2017. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de novembre.

Amb aquesta convocatòria el Departament promou la planificació d'actuacions de difusió, promoció i foment de les cooperatives i societats laborals, així com l'enfortiment de les relacions amb la resta d'agents implicats en el foment i la promoció d'aquestes societats en el territori.

El Programa aracoop inclou mesures dedicades a promoure la creació de noves cooperatives i societats laborals, especialment per part de joves i persones aturades sobretot més grans de cinquanta anys. Aquest programa està promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació i les federacions de cooperatives i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya. Hi col·laboren més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i el creixement d'empreses de l'economia social i cooperativa.