Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > DIXIT Vic organitza una ...
 
Dimecres, 10 de febrer de 2016

DIXIT Vic organitza una conferència sobre adaptacions per treballar l’expressió artística i el treball creatiu amb persones amb discapacitat

Treballar l’expressió artística i la creativitat amb persones amb discapacitat comporta molts beneficis i també la superació d’algunes barreres físiques. Al llarg dels anys els propis artistes i professionals han ideat diferents adaptacions per a poder vèncer aquests obstacles.


El 3 de març DIXIT Vic acollirà la conferència “Treballar l’art amb adaptacions amb persones amb discapacitat”. L’acte anirà a càrrec d’Emma Brunet, mestra en educació especial, Yolanda Rubio, integradora social, i Marina Alarbó, tècnica sociosanitària. Totes tres treballen amb aquest tipus d’adaptacions per treballar l’art al Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) dela Residència Centre Montserrat dela Fundació MAP de Ripoll.

L’acte comptarà amb la presència d’una persona atesa al centre, que parlarà de la seva experiència creativa utilitzant suports adaptats. Durant la xerrada també es presentarà el llibre Art per a totes les mans, elaborat per les tres educadores i un grup de persones ateses al centre.

Data: 3 de març de 2016 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials.
Hi col·labora: SÍRIUS VIC Centre per a l’Autonomia Personal i l’Obra Social “la Caixa”