Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Fernando Fantova ...
 

Conferència de Fernando Fantova "Serveis socials: qüestió de diners?"

Conferència de Fernando Fantova "Serveis socials: qüestió de diners?"
DIXIT va organitzar aquesta xerrada on Fernando Fantova va reflexionar sobre els reptes de futur dels serveis socials i va exposar el seu parer sobre quines haurien de ser les condicions i les senyes d'identitat d'uns serveis socials universals i com s’haurien de configurar i integrar els serveis socials, les polítiques de garantia d’ingressos i altres polítiques socials en un sistema de benestar avançat.

Data: 31 de maig de 2017


Descripció

Fernando Fantova és doctor en Sociologia i Ciències Polítiques, està habilitat com a educador social i és llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia). Ha exercit com a vice-conseller d'Afers Socials al Departament d'Ocupació i Assumptes Socials del Govern Basc i actualment dissenya estratègies d'organitzacions del sector públic i del sector voluntari en l'àmbit de les polítiques de benestar i els programes socials.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 31.05.2017