Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de M. Jesús Creus ...
 

Conferència de M. Jesús Creus "El trastorn obsessiu i compulsiu: repercussions en qui el pateix i el seu entorn familiar i social"

M. Jesús Creus "El trastorn obsessiu i compulsiu: repercussions en qui el pateix i el seu entorn familiar i social"
Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 2% de la població pateix trastorn obsessiu i compulsiu (TOC) i es tracta de la quarta malaltia psiquiàtrica més freqüent i una de les més limitadores. Les persones afectades tenen obsessions persistents que els provoquen pors injustificades que intenten controlar amb comportaments compulsius, repetitius i rituals. DIXIT Vic va acollir aquesta xerrada amb motiu dels actes organitzats per Osona amb la Salut Mental 2018.

Data: 30 d'octubre de 2018


Descripció

L’acte va anar a càrrec de M. Jesús Creus, especialista en psicologia clínica i entrenament personal (coaching), amb experiència en l'avaluació, el diagnòstic i el tractament de trastorns psicològics i problemes relacionats amb processos d'adaptació que afecten el benestar i l'equilibri emocional de la persona.

Durant la xerrada, Creus va parlar sobre com els pensaments intrusius poden arribar a convertir-se en obsessions, i va mostrar com diferenciar les compulsions de les manies. També va aprofundir sobre com el TOC repercuteix en la qualitat de vida de la persona afectada i del seu entorn familiar i va presentar les eines de les que disposa la psicologia per ajudar les persones afectades.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 30.10.2018