Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Rafel Bisquerra ...
 

Conferència de Rafel Bisquerra "Competències emocionals i benestar"

Conferència "Competències emocionals i benestar"
Rafel Bisquerra va mostrar en les seves conferències a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, DIXIT Lleida i DIXIT Tarragona com una bona gestió de les emocions ens pot ajudar a conèixer-les i regular-les per a motivar-nos en el dia a dia laboral i personal.

Data: 29 de novembre de 2012 al centre DIXIT amb seu al Departament de Benestar Social i Família, 12 de juny de 2015 a DIXIT Tarragona i 29 de gener de 2016 a DIXIT Lleida (a Tarragona i Lleida amb el títol "Intel·ligència emocional: emocions i benestar").


Descripció

Rafel Bisquerra és director del Postgrau en Educació Emocional i Benestar de la Universitat de Barcelona. Durant les xerrades, va explicar en que consisteix la intel·ligència emocional i quina és la correspondència entre les competències emocionals i el benestar global. També va aobrdar diversos conceptes com la consciència, la regulació, l’autonomia emocional i la intel·ligència interpersonal. Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 29.11.2012