Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència "Presentació de la ...
 

Conferència "Presentació de la Llei LGBTI: la igualtat de tracte i l’eradicació de l’homofòbia és un repte legal i social a Catalunya"

Conferència "Presentació de la Llei LGBTI: la igualtat de tracte i l’eradicació de l’homofòbia és un repte legal i social a Catalunya"
Durant el primer semestre de 2015, els centres DIXIT van acollir una conferència per resoldre dubtes sobre l'aplicació de la Llei LGBTI per garantir els drets i per lluitar contra l’homofòbia aprovada a finals del 2014.

Data: 29 de gener de 2015 al centre DIXIT amb seu al Departament de Benestar Social i Família; 4 de febrer de 2015 a DIXIT Vic; i 20 de febrer de 2015 a DIXIT Lleida; i el 17 d'abril de 2015 a DIXIT Tarragona


Descripció

Què suposa la nova Llei per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia? Quins tipus de discriminacions contempla? Qui en són els destinataris? Com es denuncien els casos d'homofòbia? Francesc Xavier Jaurena, a Barcelona, i Emilio José Ruiz Pérez, a Vic, Lleida i Tarragona, van respondre aquestes preguntes i van parlar del principi de coeducació, del règim sancionador, d'altres sistemes de resposta a la discriminació i de les actuacions interdepartamentals de la Llei. Els actes van ser presentats per Lluïsa Jiménez, responsable de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTB del Departament de Benestar Social i Família.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 29.01.2015