Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Luz Rello "La ...
 

Conferència de Luz Rello "La detecció i el suport a la dislèxia"

Luz Rello durant la conferència "La detecció i el suport a la dislèxia"
DIXIT Vic va organitzar aquesta conferència en la qual es va fer una reflexió sobre l’abordatge de la dislèxia i la seva evolució en els darrers anys. Durant la xerrada també es va explicar l’experiència d’investigació multidisciplinària en un projecte comú entre la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Carnegie Mellon i Change Dyslexia per desenvolupar l’eina Dytective de detecció precoç i de suport a la dislèxia.

Data: 26 de setembre de 2018


Descripció

L’acte va anar a càrrec de la doctora Luz Rello, fundadora de Change Dyslexia i investigadora a la Universitat Carnegie Mellon. Rello va ser la primera espanyola a rebre el premi European Young Researchers Award (EYRA) per la seva investigació per ajudar a persones amb dislèxia. També ha rebut el Premi Fundació Princesa de Girona 2016 en la categoria Social i ha estat reconeguda pel MIT Technology Review com a Innovador menor de 35 anys.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 26.09.2018