Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Fernando Fantova ...
 

Conferència de Fernando Fantova "Els serveis socials a la recerca de la seva finalitat: la intervenció social creant valor"

Conferència de Fernando Fantova "Els serveis socials a la recerca de la seva finalitat: la intervenció social creant valor"
Quin és el bé que protegeixen i promouen els serveis socials? Som capaços de formular-lo de forma positiva i entenedora per a tota la població? Quines són les necessitats, demandes, expectatives o situacions a què hem de donar resposta des dels serveis socials? El consultor social Fernando Fantova va respondre aquestes i altres qüestions a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.

Data: 25 de març de 2015


Descripció

Fantova va iniciar la seva carrera professional a finals dels anys setanta en l'acció voluntària amb persones amb discapacitat, treball amb famílies i desenvolupament comunitari. Està habilitat com a educador social, és Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia), Màster en Gestió i Desenvolupament de Recursos Humans i Doctor en Sociologia i Ciències Polítiques (Sociologia) i, actualment, exerceix com a consultor social.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 25.03.2015