Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Fermí Casado "La ...
 

Conferència de Fermí Casado "La comunicació en l’entorn professional: eines, històries i emocions"

Conferència de Fermí Casado "La comunicació en l’entorn professional: eines, històries i emocions"
La comunicació és una de les activitats que més temps ocupa a les nostres vides i, per tant, tots tenim experiència en aquest camp. Però, a la vegada, la nostra cultura té una mancança alhora de comunicar davant d’un auditori. DIXIT va organitzar aquesta xerrada en la qual l’actor i autor teatral Fermí Casado va mostrar com la tècnica de l’actor pot ajudar a millorar les nostres presentacions en públic i a saber comunicar millor en l’àmbit personal i professional.

Data: 22 de juny de 2018


Descripció

Fermí Casado és actor i autor teatral amb més de 20 anys de trajectòria professional en el teatre i en la televisió, on ha treballat a sèries com Estació d’Enllaç, Psico-Exprés o El Cor de la Ciutat, entre d’altres. Des de 2011 combina aquesta activitat amb la formació per a professionals basada en una metodologia especialitzada en l’aplicació de les tècniques teatrals en la comunicació en públic.

A través de la seva experiència, Casado va explicar quines són les eines de comunicació de què disposem i com podem fer-les servir en benefici del nostre missatge. També va valorar el poder que tenen les històries i les tècniques de relat a l’hora d’establir una connexió emocional amb els interlocutors.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

 


Data d'actualització: 22.06.2018